Therapeutische Massage in de Beemster

Referenties

De praktijk wordt bezocht door clienten die graag van bepaalde lichamelijke pijn af willen, maar daarvoor niet (meer) in het medische circuit terecht kunnen. Hieronder staan enkele verhalen van clienten die met succes door mij zijn behandeld. Deze verhalen zet ik niet op de site om te laten zien dat ik kan genezen, want dat doet het lichaam zelf. Ik kan het lichaam wél een handje helpen. Op deze manier wil ik ervoor zorgen dat je weer op een prettige en ontspannen manier door het leven gaat.


Hoi Wouter,

Afgelopen maandag was je weer bij ons op kantoor en vroeg ik jou of je wist waar mijn rugpijn vandaan zou kunnen komen. Je hebt toen geconstateerd dat mijn energiebanen van mijn nieren en darmen verstoord zouden kunnen zijn doordat ik 2x ben ingeknipt tijdens mijn bevallingen. Je hebt mij toen een oefening meegegeven en wat blijkt??? Ik wordt al 4 ochtenden wakker ZONDER rugpijn. Je wilt niet weten hoe lang ik hier al last van heb, wat een genot!

Wouter, onwijs bedankt hiervoor. Dit is met geen pen te beschrijven!


Op een dag komt een client bij me binnen, hij heeft al een lange tijd last van oorsuizen. Zo erg dat hij daardoor al jaren niet goed heeft geslapen. Hij is bij diverse artsten geweest, maar de oorzaak is niet te vinden. Hij kan niet meer goed functioneren: op het werk, maar vooral ook thuis, wordt de situatie steeds erger. Via via komt hij bij mij terecht. Ik kies, op basis van mijn anamnese, voor holistic pulsing. De volgende week had ik een verbaasde client in mijn praktijk: hij heeft de hele week goed geslapen, het oorsuizen is niet weg, maar wel veel minder! Een aantal keer komt hij langs en het oorsuizen wordt langzamerhand minder. De oorzaak weten wij ook nog steeds niet (en is niet belangrijk), maar doordat er een beter gevoel is naar het lichaam, is de energieweer vrij gaan stromen en is het probleem bijna verholpen!


Naast mijn eigen praktijk in Noordbeemster, geef ik ook (stoel)massages bij de volgende bedrijven:
Lotus/Pijnenburg
ZVH (Zaandams Volkshuisvesting)
Cisco Systems - Nuffield
Nutanix
Gemeente Hoofddorp

Anatomie menselijke spieren

Copyright @ Ledo Massage - Created by First Impression Design