Therapeutische Massage in de Beemster

Voor wie

Voor iedereen

klassieke massage bij Ledo Massage Een massage is voor iedereen. Welke massage bij u past of welke massagetechniek ik u aanbeveel is voor iedereen verschillend.

Voor de een zal een stoelmassage uitkomst bieden, voor de ander is holistic pulsing een betere vorm en voor een derde zal een combinatie van verschillende massagetechnieken waarschijnlijk de oplossing zijn.

Verscheidenheid aan klachten

Cliƫnten, die de laatste jaren mijn praktijk bezocht hebben, kwamen met een grote verscheidenheid aan klachten. Deze varieerden van oorsuizen tot lage rugpijn, van anorexia tot rsi-gerelateerde klachten, maar ook van (rij) angsten tot migraine.

Analyse van klachten

De plek waar de klacht (lees de pijn) tot uiting komt, is vaak niet het probleem. Ik onderzoek, samen met u, waar de klacht/ de pijn vandaan komt. Niet enkel door fysiek te kijken naar het lichaam, maar ook door het mentale en emotionele verhaal mee te nemen.

Door te voelen en te onderzoeken waar de energie in het lichaam verstoord is geraakt kunnen we op verschillende vlakken het ongemak benaderen.

Anatomie menselijke spieren

Copyright @ Ledo Massage - Created by First Impression Design