Therapeutische Massage in de Beemster

Werkwijze

Anamnese

Sportmassage bij Ledo Massage Over het algemeen zal ik als massagetherapeut als volgt te werk gaan. Bij de eerste afspraak zal ik een aantal vragen stellen en eventueel wat testjes uitvoeren.

Deze anamnese doe ik om te kijken welke massagetechniek het beste bij u en uw eventuele klacht past, dit is namelijk afhankelijk van verschillende factoren.

Ten eerste kijk ik naar de lichamelijke kant van uw klacht (dat kan iets heel eenvoudigs zijn als een spier in de nek die "vast" zit).

Behandelmethode

Ten tweede kijk ik wie u als persoon bent, hoe staat u in het leven en wat houdt u zoal bezig. Naar aanleiding van deze informatie bepaal ik samen met u de (voorlopige) behandelmethode en het te verwachten traject. Vervolgens start ik met de eerste behandeling.

Tijdens deze behandeling kijk ik hoe het lichaam reageert, waar voel ik eventuele verstoringen en hoe kan ik het lichaam aansporen deze verstoringen op te heffen. Na of misschien wel tijdens dit eerste bezoek zult u misschien ervaren dat er dingen naar boven komen, of dat er dingen in uw lichaam gebeuren.

Elke volgende keer, vraag ik hiernaar en zal ik deze ervaringen meenemen in de behandeling. Vaak zijn mensen na een aantal behandelingen van hun klacht af, waarna ze mij nog incidenteel bezoeken. Andere mensen komen maandelijks ter ontspanning, of om hun lichaam te "resetten".

Anatomie menselijke spieren

Copyright @ Ledo Massage - Created by First Impression Design