Therapeutische Massage in de Beemster

Wie ben ik

Massagetherapeut

therapeutische massage door Wouter Allan Levens Energie Door Ontspanning, dat is waar Ledo Massage voor staat. Degene die het vak van massagetherapeut uitoefent en de man achter Ledo Massage is, is Wouter Allan. Hij is in 1999 begonnen met masseren. Eerst sportmassage en later stoelmassage en vele andere technieken.

Steeds vaker merkte ik dat ik, tijdens de behandeling, de energie van de persoon onder mijn handen kon "voelen". Dit was voor mij het signaal om mezelf hierin verder te willen ontwikkelen en te willen bekwamen.

Ik ben onder andere de studie tot massagetherapeut gaan volgen in Amsterdam. Daarnaast ben ik in 2008 naar Thailand gegaan. Ik wilde daar door de "meesters" onderricht worden in de Thaise massage. Ik heb mijn studie bij Wat Po in Salaya gevolgd.

Emmett Techniek

Sinds 2015 ben ik full practitioner "Emmett Techniek" wat tegenwoordig een belangrijk deel van mijn behandeling is.

Massagetechnieken

Inmiddels heb ik, met al deze opgedane kennis en ervaring, mijn eigen theorie├źn ontwikkeld waarom een lichaam op een bepaalde manier reageert en wat je met massagetechnieken kunt doen om de energie in het lichaam weer vrij te laten stromen. Stroomt de energie, dan voel je je optimaal en ben je klachtenvrij."

Ledo Massage bestaat inmiddels alweer twaalf jaar en vele mensen zijn door mij geholpen; juist die mensen die medisch niet verder komen, doen er goed aan om eens langs te komen!

Anatomie menselijke spieren

Copyright @ Ledo Massage - Created by First Impression Design